Trevliga erbjudanden för FiGK:s medlemmar

Medley

Som medlem i Finspångs GK har du 15% rabatt vid köp av årskort på Medley.
Ta med ditt Hcp-bevis som du kan skriva ut på mingolf.se

Hos Hanna - Hälsosam och stark

Erbjudande
Som medlem i Finspångs Golfklubb så erbjuds du fr.o.m 22/3 2019 rabatterade priser på massagebehandlingar. Vid första tillfället får du 15 % (gäller t.o.m 1/5) och på resterande behandlingar får du 10% i rabatt mot uppvisande av medlemskap i Finspångs Golfklubb. Under säsong, maj-okt, kommer jag även finnas på plats på lördagar, jämna veckor (med vissa undantag) för att utföra behandlingar på Finspångs golfklubb, mer info kommer senare. Kom ihåg att du även kan använda ditt friskvårdsbidrag för massagebehandlingar!

Skador relaterade till golfsporten
Vanligtvis drabbas rygg, armbåge, axel, handled samt fot och fotled av skador inom sporten. Orsaken är ofta överbelastning vid korta perioder av intensivt golfspelande eller många timmars träning vilket leder till obalans i muskelsystemet. Genom förebyggande träning och behandling kan du minska på din smärta, eller till och med eliminera den helt under säsongen och resten av året.

Vem är jag
Jag heter Hanna Gustafsson och är utbildad cert. massageterapeut sedan år 2012. Jag är en ambitiös och noggrann massageterapeut som sätter dig som kund i fokus. Vi kartlägger dina problem och tillsammans skapar vi en realistisk åtgärdsplan för att du ska må så bra som möjligt och samtidigt få en härlig golfsäsong. Jag älskar mitt yrke för att jag får möjlighet att hjälpa människor till ett större välbefinnande. Mig finner ni på Östermalmsvägen 28 i Finspång , det finns parkeringsplatser och bra bussförbindelse precis utanför dörren. Boka din behandling redan idag på 070 248 53 57.

Palheiro Golf- Madeira

Palheiro GolfClubs medlemmar spelar gratis på Finspångs GK om de hyr en stuga.
Finspångs Golfklubbs medlemmar spelar gratis på Palheiro vid övernattning på resortens hotel.

O'Learys

Om du gör HIO på hål 16!!

Så bjuder O’Learys dig på en 3-rätters middag

(gäller på utlyst tävling i FiGK:s tävlingsprogram)