Pay & Play

Pay & Play

Pay and Play kan spelas alla dagar i veckan och ger alla, oavsett tidigare golferfarenheter, möjligheten att prova på denna sport. Gäller även för spelare utan officiellt hcp eller spelare utan medlemsskap i golfklubb.

Greenfee Senior Junior
9 hål mån - fre 150 kr 75 kr
9 hål lör, sön och helgdag 250 kr 125 kr
     

Pay & Play spelas på RÖD slinga hål 19-27.

Tidbokning görs på kansliet 0122-139 40 för att ha en bokad starttid, extra viktigt om ni är ett större gäng.
Kommer man efter kansliets öppettider och inte har bokat en tid så får man hålla uppsikt på 19:e tee och helt enkelt ställa sig i kö och spela ut så fort det är ledigt. Bokad tid har alltid förtur.

Greenfee betalas i reception så länge det är öppet. När vi har stängt så betalar du genom att lägga jämna pengarna i ett greenfeekuvert eller betala med kort i golfterminalen. Oavsett betalsätt så skriver ni in er i Greenfeeboken som ligger till höger innanför dörren och anger ''Pay & Play'' under anmärkning. Det Greenfeenummer som står på din rad skriver du på kuvertet och även på ev terminalkvitto så att vi kan härleda din betalning till dig dagen efter. Kuvertet stoppas sedan i greenfeeinkastet i receptionsdörren inne i receptionen (vid trappen till övervåningen).

Övrigt

- Max 4 spelare får spela i samma boll.
- Varje spelare bör ha ''egna'' klubbor, dvs man bör inte använda gemensamma klubbor och bag då detta kan sinka spelet. Behöver du låna klubbor så kontakta kansliet 0122-139 40.
- Närvaro ska anmälas i receptionen senast 15 minuter före spel, annars står bokad tid till receptionens förfogande.
- Vid hög bokningsfrekvens på banan tillåts endast tre- och fyrbollar att starta.
- Av klubben arrangerade tävlingar och arrangemang har förtur.